Skip to main content

Vårdcentral Spånga Centrum

Vägbeskrivning från Vårdcentral Spånga Centrum till Ursviks Vårdcentral i Ursvik Entré (bankhuset).

Vårdcentral Spånga via kollektivtrafik

Från Spånga Station: ta buss nr 512 till Rissneleden 110 (hållplats: Bankhuset). Gå till Ursvik Entré huvudingång och ta rulltrappa eller hiss en våning upp och gå till vänster och följ skyltning i ca 200 m till Ursviks Vårdcentral.

Vårdcentral Spånga via Bil & Färdtjänst

Kör till parkeringshuset på Rissneleden 112 via Bromstensvägen, kör in och parkera på våning 3 i parkeringshuset. Ta sedan gångbro från p-hus till huvudbyggnaden och du hittar Ursviks Vårdcentral direkt till höger.

Ursviks Vårdcentral i Spånga Sundbyberg

Ursviks Vårdcentral i Spånga Sundbyberg är en nyöppnad modern vårdcentral i västerort som har ett helhetsperspektiv på din hälsa, både när du blivit sjuk men också din förebyggande hälsa. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral i Ursviks Entré ”SEB-Huset”.

Hos oss är allt samlat under ett tak: vårdcentral, husläkarmottagning, distriktssköterskor, diabetesmottagning, psykoterapimottagning, vaccination m.m. All kompetens på ett ställe – för hela familjen!

Vårdutbud

All kompetens samlad under ett tak – för hela familjen!